Minsta antalet portioner är sex och det måste beställas minst tre dagar innan.

Filéfat 140:-

Dubbelmarinerad kyckling och fläskfile. Tillbehör: välj mellan pastasallad, fransk potatissallad eller potatisgratäng. Sås: välj mellan chilisås, vitlökssås eller rödlök/gräslökssås. Baguette & smör.

Filéfat

Rostbiffat 140:-

Grillad marinerad rostbiff med remouladsås & torkad lök. Tillbehör: välj mellan pastasallad, fransk potatissallad eller potatisgratäng. Baguette & smör.

Sommarbuffé 165:-

Dubbelmarinerad fläskfilé, kycklingspett(mango/jalapeno eller sweet chiliglaze) tomat & mozzarellasallad, spenat- och ostpaj, baguette & smör. På faten finns picklad rödlök, melon, coctailtomater.

Välj ett eller två tillbehör: Fransk potatissallad, pastasallad, potatisgratäng

Kall sås: Vitlök, chili, rödlök/gräslök

Laxfat

Laxfat 145:-

Varmrökt lax med mandel & citronströssel. Tillbehör: fransk potatissallad. Sås: romsås eller örtsås. Baguette & smör.

Italiensk buffé

Italiensk buffé 185:-

Serranolindad kycklingfilé, lufttorkad skinka, salami, pastasallad, spenat/ostpaj, tomat & mozzarellasallad, fetaostcreme & focaccia.

En paj räcker till fyra personer eller för åtta-tio personer på buffén.

Västerbottenpaj 200:-
Lax- och spenatpaj 200:-
Kyckling- och currypaj 180:-
Köttfärspaj 180:–
Oliv- och fetaostpaj 180:-

Portionspaj, räcker till 1 pers

Västerbottenpaj 50:-
Lax- och spenatpaj 50:-
Kyckling- och currypaj 45:-
Köttfärspaj 45:–
Spenat- och ostpaj 45:-
Liten sallad till 10:-
Paj

Beställs senast klockan 9.00 samma dag som ni vill ha det till lunch.

Handskalade räkor och ägg 75:-
Varmrökt lax och ägg 75:-
Kyckling och bacon 65:-
Grekiska oliver och fetaost 60:-
Sallad

Samtliga pastasallader är inkl. dressing och soltorkade tomater.

Handskalade räkor och ägg 75:-
Varmrökt lax 75:-
Kyckling och bacon 65:-
Lufttorkad skinka och fetaost 70:-
Pastasallad

Beställs senast tre dagar innan.

Lax och räkor
12-15 personer 1200:-
8-10 personer 850:-
4-6 personer 550:-

Smörgåstårta

Smörgåstårta

Rostbiff och skinka
12-15 personer 800:-
8-10 personer 550:-
4-6 personer

340:-

Landgång

Lyxlandgång med ägg, sill, lax, räkor, rostbiff, skinka & ost 89:-

Alla smörrebröd 25:-
Handskalade räkor
Rostbiff med remouladsås
Brie och marmelad
Gubbaröra
Leverpastej och cornichons
Lax och pepparrotscréme
Smörrebröd
Alla snittar 35:-
Handskalade räkor
Rostbiff med remouladsås
Brie och marmelad
Gubbaröra
Leverpastej och cornichons
Lax och pepparrotscréme
Snittar
  1. Bullar
Halv bulle 12:-
Ost
Skinka
Salami
Leverpastej
Hel bulle 20:-
Ost
Skinka
Salami
Leverpastej

Räksmörgås

Smörgåsar

Handskalade räkor 75:-
Rostbiff med remouladsås 60:-
Köttbullar och rödbetssallad 45:-
Gubbaröra 45:-

Baguetter

Ost och skinka 45:-
Köttbullar med rödbetssallad 45:-
Kyckling- och curryröra 45:-
Räkor 50:-
Rostbiff med remouladsås 50:-
Lax med pepparotscréme 50:-
Brie och Salami 45:-

Baguetter

Dessert

Desserter

Smått & Gotts äpplekaka med vaniljsås 40:-
Smått & Gotts bärpaj, blåbär & jordgubbar, med vaniljsås 40:-
Citronpannacotta 35:-
Chokladmousse med bär 35:-
Cheesecake i glas med färska bär 35:-

Beställs senast klockan 9.00 samma dag.

Dessa rätter är kalla, bara att värma, men vill ni ha större mängder så ordnar jag naturligtvis så att de är varma!

  • Hemlagade köttbullar i gräddsås med mos och lingon, 69:-
  • Hemlagad lasagne med sallad och pesto 69:-
  • Hemlagad Dallasburgare, 200g, med dallassallad, bacon och hamburgergurka, 50:-
  • Kycklingspett mango eller chiliglaze med pastasallad & kall sås 69:-

Alla baguetter, sallader och pastasallader går också att beställa som lunch, följ länkarna till deras sidor.

Varje fredag erbjuder Smått & Gott nya middagsrätter som publiceras på Facebook.

Kötbullar

Påskmeny 2019

Påsktallriken 140:-

Ägg med räkor, brantevik- och skärgårdssill, varmrökt lax, marinerad fläskytterfilé, sommar-potatissallad och grovt bröd med ost.

Påskbuffé 170:-

Ägg med räkor, brantevik- och skärgårdssill, varmrökt lax, kallrökt lax med pepparrotskräm, silltårta, prinskorv och köttbullar, marinerad fläskytterfilé, sommar-potatissallad, grovt och ljust bröd samt ost.

Silltårta ca 10-12 portioner 240:-

Trerätters meny 2019

Meny 310:-

Förätt:
Laxbakelse

Huvudrätt:
Helstekt oxfilé med rödvinsky eller grönpepparsås samt potatisgratäng eller rostad potatis & haricots vertsallad.

Efterrätt:
Tobleronemousse med bär

Minsta antal är 5 personer.

Maten värmes hemma enligt instruktioner.

Alternativ fisk:
Torskrygg med pepparotskräm samt dusshessepotatis samt stekt sparris.


Sommarmeny 2019


Grillbuffé 180:-

Grillspett med fläskfilé och chorizo samt serranolindad kycklingfilé (kan både ätas varmt och kallt). Sommar-potatissallad med rädisor och sockerärtor, picklad rödlök, foccacia, grönsallad med kål och äpple och melonsallad med fetaost. Alternativ för såser är dragonsås, fetaostkräm, chilisås, rödlök och gräslökssås eller vitlökssås.

Sommarbuffé 165:-

Dubbelmarinerad fläskfilé eller kycklingfilé, kycklingspett, tomat- och mozzarellasallad, spenat- och ostpaj, baguette och smör. På faten finns picklad rödlök, melon, coctailtomater & physalis.

Välj ett eller två tillbehör:
Fransk potatissallad, pastasallad eller potatisgratäng.
Kallsås: vitlök, chili eller rödlök/gräslök.

Minsta antal är 6 personer.