Högtidsmeny

Påskmeny 2019

Påsktallriken 140:-

Ägg med räkor, brantevik- och skärgårdssill, varmrökt lax, marinerad fläskytterfilé, sommar-potatissallad och grovt bröd med ost.

Påskbuffé 170:-

Ägg med räkor, brantevik- och skärgårdssill, varmrökt lax, kallrökt lax med pepparrotskräm, silltårta, prinskorv och köttbullar, marinerad fläskytterfilé, sommar-potatissallad, grovt och ljust bröd samt ost.

Silltårta ca 10-12 portioner 240:-

Trerätters meny 2019

Meny 310:-

Förätt:
Laxbakelse

Huvudrätt:
Helstekt oxfilé med rödvinsky eller grönpepparsås samt potatisgratäng eller rostad potatis & haricots vertsallad.

Efterrätt:
Tobleronemousse med bär

Minsta antal är 5 personer.

Maten värmes hemma enligt instruktioner.

Alternativ fisk:
Torskrygg med pepparotskräm samt dusshessepotatis samt stekt sparris.


Sommarmeny 2019


Grillbuffé 180:-

Grillspett med fläskfilé och chorizo samt serranolindad kycklingfilé (kan både ätas varmt och kallt). Sommar-potatissallad med rädisor och sockerärtor, picklad rödlök, foccacia, grönsallad med kål och äpple och melonsallad med fetaost. Alternativ för såser är dragonsås, fetaostkräm, chilisås, rödlök och gräslökssås eller vitlökssås.

Sommarbuffé 165:-

Dubbelmarinerad fläskfilé eller kycklingfilé, kycklingspett, tomat- och mozzarellasallad, spenat- och ostpaj, baguette och smör. På faten finns picklad rödlök, melon, coctailtomater & physalis.

Välj ett eller två tillbehör:
Fransk potatissallad, pastasallad eller potatisgratäng.
Kallsås: vitlök, chili eller rödlök/gräslök.

Minsta antal är 6 personer.